Vinkkejä

Jokaisella meistä on oma tapa sijoittaa: oma strategia, omat tavoitteet. Tästä johtuen, emme voi antaa tarkkoja vinkkejä, joilla juuri sinä saavuttaisit tavoitteesi. Pohdi tarkkaan aina omaa riskinsietokykyäsi ja haluasi saavuttaa voittoja.

Annamme nyt valuuttakauppaan muutaman loistavan vinkin, joita kannattaa pohtia ennen sijoitustoiminnan aloittamista. Tässä ovat vinkkimme valuuttakauppaan:

  1. Älä sijoita rahaa, jota sinulla ei ole varaa myös hävitä. Tämä pätee niin valuuttakaupassa, osakemarkkinoilla kuin elämässä yleensä. Ei ole olemassakaan ihmistä, joka ei olisi joskus tehnyt huonoa tai tappiollista sijoitusta. Älä siis sijoita omaan talouteesi nähden liian suuria summia, ettet joudu pulaan valuuttakaupan takia.
  2. Älä sijoita muutamaa prosenttia enempää sijoituspääomastasi yksittäiseen kauppaan. Vinkin pohjalla on olemassa sääntö riskien hajauttamisesta. Tässä yhteydessä kuitenkin muutama prosentti kannattaa laskea kaikesta sijoitustoimintaan pistämistäsi varoista. Laske siis mukaan osakepääomasi ja muut varat, ja niihin suhteutettuna, älä käytä muutamaa prosenttia enempää yhteen transaktioon.
  3. Vinkki kolme on yksinkertainen: Käytä stop-loss -rajaa. Älä ikinä suostu syöksykierteeseen vaan ennemmin poistu markkinoilta hyvissä ajoin. Aseta siis tappioillesi maksimiraja, jonka jälkeen suostut nielemään häviösi ja siirryt paremmille vesille.
  4. Älä jatka kaupankäyntiä samana päivänä kun olet tehnyt tappiollisen kaupan. Kyseessä on pokerinpelaajille usein annettu vinkki, joka auttaa välttämään hätiköityjä päätöksiä. Rahan häviäminen saa ihmisen helposti tekemään huonoja ja nopeita päätöksiä, joten suosittelemme, että nukut välissä yhden yön ja sijoitat uudestaan vasta seuraavana päivänä.
  5. Älä ota tunteita mukaan kaupankäyntiin. Muista, että se on vain rahaa. Raha ei ole koko elämä.

Näitä vinkkejä seuraamalla pysyy valuuttakauppa mielenkiintoisena ja tuottoisana. Vältät suurimmat tappiot ja sinulla on hyvät mahdollisuudet pärjätä. Lisää vinkkejä valuuttakauppaan saat esimerkiksi alaan erikoistuneilta keskustelupalstoilta tai ottamalla yhteyttä muihin valuuttakauppaa käyviin ihmisiin.

| Valuuttakauppaopas.info