Valuuttakaupan aloittaminen

Mikäli yhtään tunnemme suomalaisia sijoittajia, olet tällä hetkellä kiinnostunut aloittamaan valuuttakaupankäymisen, mutta emmit, koska et tiedä asiasta tarpeeksi. Haluat päästä eroon välikäsistä, rahaa kinuavista neuvojista ja haluat että rahasi ovat suhteellisen turvassa.

Tämän artikkelin tarkoitus on nopeasti käydä läpi valuuttakaupan perusteet ja valuuttakaupan aloittaminen asiaankuuluvine ohjelmistoineen.

Ohjelmistot valuuttakauppaan

Tärkeää on löytää toimiva työväline, jolla kulut pysyvät mahdollisimman pieninä. Haluat maksaa vain valuuttakaupan peruskulut, jotka kaikille tulevat nk. spreadin eli osto- ja myyntihintojen erotuksesta. Kyseessä on hieman samantyyppinen kulu kuin esimerkiksi hallinnointikulut indeksisijoittamisessa.

Kun otamme huomioon myös tukipalvelut, mahdollisuudet omatoimiseen kaupankäyntiin ja tiedon hankkimiseen, jää jäljelle oikeastaan vain kaksi ohjelmistoa, joita suosittelemme varauksetta.

AvaTrade

AvaTradeAvaTrade on kenties netin paras valuuttakauppameklari. Se sopii kokeneelle konkarille ja aloittelevalle sijoittajalle.

AvaTrade tarjoaa jäsenilleen aivan ilmaista treidausohjelmistoa, jonka voit asentaa omalle tietokoneellesi. Voit luoda ensin harjoittelutilin, jonka avulla voit tutustua valuuttakauppaan sijoittamatta penniäkään toimintaan.

Avalla on olemassa myös suomalainen tukipalvelu, jonka avulla valuuttakaupan opiskelu on helppoa ja vaivatonta. Juuri tästä syystä AvaTrade on paras valinta aloittelevalle kaupankävijälle.

AvaTrade-meklariin liittyvät saavat lisäksi bonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä, joka on ensitalletuksen koosta riippuen vähintään sata euroa. Etusi saat lunastettua täältä:

Tästä Avan Forex sivuille »

eToro

eToroeToro on kansainvälinen valuuttakauppameklari, jonka ohjelmisto on netin helppokäyttöisin.

eToro on suunniteltu alusta asti juuri käytettävyyden ehdoilla. Aloituskynnys on tällöin matala ja mukaan “peliin” pääsee nopeasti.

eToron ongelma on sen kieli: Suomea ei ole vielä saatavilla, vaan kauppaa täytyy käydä englanniksi.

eToro tarjoaa kuitenkin ensitalletuksen yhteydessä bonuksen, jonka koko vaihtelee sen mukaan, paljonko olet valmis sijoittamaan. Suurimmillaan voit saada jopa tuhannen dollarin edun.

Tästä eToron sivuille »

| Valuuttakauppaopas.info